ImmoLand
ro     en     de


Log in | Cont nou | Parola uitata?
4.4281
3.4597

   Catalog firme     Director Web     Despre ImmoLand     Casa si gradina

Ai nevoie de ajutor?

Aici vei gasi raspunsuri la intrebarile puse de useri.

In cazul in care nu gasesti raspunsul nu ezita sa ne contactezi la 0752881133 sau trimite intrebarea ta pe adresa de e-mail admin@immo-land.ro.1 2

Î: Am de facut un anunt. Cum sa procedez pentru al promova?

R: Promovarea de anunturi se face doar din contul de administrare al userului. Daca nu aveti cont va trebui sa va deschideti unul. Pentru aceasta mergeti la sectiunea Cont nou (sus stanga sub logo immoland).
Î: Incerc sa imi fac un cont nou. Ce trebuie sa completez la user?

R: Pe acel camp este indicat sa completati un cuvant/nume/nume firma cu care veti avea posibilitatea pe viitor sa va logati in adminul dvs. Acel cuvant impreuna cu @immo-land.ro (daca este disponibil) va reprezenta si o adresa de email pe care noi o vom atribui gratuit userilor nostri.
Î: Am fost user pe vechea versiune si am promovate anunturi. Cum ma pot loga pe noua versiune?

R: Pe noua versiune va puteti loga cu aceleasi date de login ca pe vechea versiune (adresa de e-mail si parola dvs). Daca datele corespund veti fi directat intr-un formular pentru a va alege un user pe noua versiune. Userul va tine loc si de adresa de e-mail.
Î: Am avut cont pe vechea versiune dar nu mai stiu datele de login. Cum sa procedez pentru a le afla?

R: Cu adresa dvs de e-mail cu care va logati puteti regenera parola pierduta. Pentru aceasta mergeti la Parola uitata (sub logo immoland), completati adresa dvs de e-mail si codul de verificare afisat si dati click pe Recupereaza parola . Pe adresa respectiva veti primi un mesaj cu parola folosita anterior.
Î: Am avut cont pe vechea versiune dar nu mai stiu cu ce adresa de e-mail ma logam. Cum o pot afla?

R: Mergeti la Parola uitata si incercati cu adresa/adresele de e-mail ce credeti ca ati folosit si incercati sa recuperati parola. In cazul in care adresa dvs corespunde ca inregistrata pe site-ul www.immo-land.ro vi se va trimite pe adresa ce tocmai ati folosit-o un mesaj cu parola uitata. In cazul in care nu corespunde se afiseaza un mesaj de atentionare Acest e-mail nu exista in baza de date. In acest caz incercati urmatoarea varianta: Daca reprezentati o firma, mergeti la Catalog firme selectand judetul dvs. Cautati firma fie pe categoria domeniului de activitate fie in lista de firme inscrise in acel judet. Dupa ce ati gasit firma, la descriere apare adresa de e-mail inregistrata in baza de dat de pe www.immo-land.ro. Daca nu va mai aduceti aminte parola folositi adresa de e-mail pentru reamintire. Daca sunteti particular singura modalitate de a gasi adresa de e-mail folosita este sa cautati in lista de anunturi un anunt de-al dvs. In anunt aveti adresa de e-mail folosita.
Î: Cum pot vedea mesajele ce le-am avut pe vechea versiune?

R: Mesajele de pe vechea versiune vor fi vizibile in adminul fiecarui user in sectiunea: Mesaje mai vechi de 21.01.2008
Î: De ce sunt atatea campuri obligatorii in formularul de promovare anunt?

R: Am optat pentru un formular complex, oferind cat mai multe detalii vizitatorilor. Campurile obligatorii sunt utile atat motorului de cautare cat si traducerii automate in limba engleza si germana a site-ului.
Î: Am completat la campul pret 49.000 Euro dar pe site este vizibil 49. De ce?

R: Campurile pret, suprafata, inaltime nu trebuie sa contina punct sau virgula.
Î: Ce reprezinta cele doua stegulete de la campurile Alte detalii si Alte amenajari ?

R: Portalul www.immo-land.ro este promovat in 3 limbi: romana, engleza si germana. In mare parte este tradus dar aceste campuri sunt completate de useri. Apasand steguletul corespunzator limbii, si completand campul cu descrierea in engleza si/sau germana, aceste doua informatii vor fi vazute, alaturi de celelalte date ale anuntului, in limba respectiva. Aceste informatii vor fi utile pentru vizitatorii din alte tari ai portalului nostru.
Î: Am adaugat un video la un anunt dar nu il gasesc. Unde va fi vizibil?

R: Anunturile pot fi insotite de spoturi video .swf sau .flv. Marimea maxima admisa pentru upload este de 12MB. Spotul video nu va fi vizibil imediat deoarece trebuie verificat si aprobat de administratorul portalului. Dupa aprobare spotul poate fi vazut atat in detaliile anuntului cat si in sectiunea http://video.immo-land.ro la categoria imobilului.

1 2

ImmoLand
Apartamente
vanzare, inchiriat, cereri

Case & Vile
vanzare, inchiriat, cereri
Spatii    depozite, birouri,
comerciale, industriale, productie

Terenuri
case, industriale, agricole
Hoteluri

Pensiuni

Ferme
© ImmoLand 2004 - 2017. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii

site realizat de XWD Sibiu

      Europe Real Estate Directory