ImmoLand
ro     en     de


Log in | Cont nou | Parola uitata?
4.4281
3.4597

   Catalog firme     Director Web     Despre ImmoLand     Casa si gradina
» Tipuri de acte


1 2

Contract de donatie bunuri mobile  
CONTRACT DE DONATIE - contract solemn, unilateral si cu titlu gratuit prin care una din parti, numita donator, isi micsoreaza actual si revocabil, cu intentie liberala, patrimoniul sau cu un drept (real sau de creanta), marind corespunzator patrimoniul celeilalte parti, numita donatar, cu acelasi drept, fara a urmari sa primeasca ceva in schimb.
Contractul de ipoteca bancara  
CONTRACTUL DE IPOTECA -nu are o definitie expresa in legislatia civila, art.1746 aratand doar ca ipoteca este un drept real asupra imobilelor afectate la plata unei obligatii .Astfel, putem spune ca prin contractul de ipoteca se poate intelege acel contract prin care o parte numita DEBITOR, transmite un drept real accesoriu asupra unui bun imobil, pentru garantarea unei obligatii principale, catre o alta persoana numita CREDITOR, care la data scadentei respectivei obligatii, daca nu isi satisface creanta, are dreptul de a urmari imobilul, de a cere vanzarea silita a acestuia, pentru a-si indestula creanta.
Procura de administrare imobil inclusiv vanzare-cumparare  
Prin procura de administrare imobil inclusiv vanzare-cumparare mandatarul, persoana fizica sau juridica este imputernicit sa reprezinte proprietarul si sa incheie contracte de vanzare, cumparare sau inchiriere.
Actul de proprietate  
Atunci cand vrem sa cumparam un imobil trebuie sa cunoastem care sunt actele prin care se poate dovedi dreptul de proprietate al acelui imobil. Au fost cazuri in care oameni de buna credinta au fost pacaliti de " falsii proprietari" tocmai din cauza ca nu au stiut ce fel de acte dovedesc titularii imobilului respectiv. In astfel de situatii se pot pierde banii dati ca si arvuna sau in cel mai fericit caz se poate pierde timpul alocat gasirii imobilului respectiv.
Antecontract de vanzare-cumparare  
ANTECONTRACT - conventia prin care una din parti sau ambele parti se obliga sa incheie in viitor un anumit contract al carui continut esential este determinat in prezent. Este deci un acord de vointa prealabil perfectarii altui contract, acord ce are ca obiect asumarea obligatiei de a face, adica de a perfecta ulterior contractul promis, in conditiile convenite prin respectivul acord prealabil.
Contract de comision  
CONTRACT DE COMISION - contract in temeiul caruia o persoana fizica sau juridica numita comisionar, se obliga fata de alta persoana (fizica sau juridica) numita comitent, sa incheie anumite acte juridica in nume propriu, dar in contul acesteia din urma, primind pentru serviciul respectiv o remuneratie numita comision, calculata procentual la valoarea operatiunii realizate.
Contract de comodat  
CONTRACT DE COMODAT - contract prin care o persoana numita comodant, remite, spre folosinta temporara, unei alte persoane numita comodatar, un lucru cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa.
Contract de donatie apartament cu uzufruct viager  
DREPT DE UZUFRUCT - drept real care confera titularului sau posesia si folosinta asupra lucrurilor ce apartin altcuiva, precum si posibilitatea exercitarii acestor atribute in aceleasi conditii ca si proprietarul avand insa indatorirea de a conserva substanta lucrurilor respective.
contract de donatie teren cu declarant de superficie  
CONTRACT DE DONATIE - contract solemn, unilateral si cu titlu gratuit prin care una din parti, numita donator, isi micsoreaza actual si revocabil, cu intentie liberala, patrimoniul sau cu un drept (real sau de creanta), marind corespunzator patrimoniul celeilalte parti, numita donatar, cu acelasi drept, fara a urmari sa primeasca ceva in schimb.
Contract de inchiriere  
Contractul de inchiriere este un act prin care proprietarul unui imobil ofera spre inchiriere (locatie) un imobil pe o durata determinata sau nedeterminata.

1 2

Link-uri sponsorizate

Case la cheie la comanda
Case ecologice la comanda, proiecte pentru orice buzunar!

Pariuri Sportive Omnibet
Omnibet este un portal online dedicat pariurilor sportive. Pariaza online pe cele mai bune meciuri.

Case lemn Casaneo
Prin deschiderea acestui blog, vrem sa venim in intampinarea tuturor celor care doresc sa isi construiasca o casa pe structura de lemn, cu informatii calde, legate de modul in care construim casele de lemn, pe toate fazele si etapele acesteia, incepa
Articolul saptamanii
Renderthing - studio de arhitectura, design interior si grafica 3D
Renderthing este un studio de arhitectura, design interior si grafica 3D. Echipa este formata din arhitecti, designeri si graficieni si reprezinta o fuziune a mai multor firme de specialitate. Infiintata in toamna anului 2008 , Renderthing a prins aceasta perioada grea prin care trece si segmentul imobiliar. Prin noutatatea, seriozitatea si calitatea lucrarilor incercam sa limitam efectele crizei. Renderthing vine pe piata cu un concept nou

Parteneri media
Roarhitect.ro - comunitatea online de arhitecti si designeri
Roarhitect.ro este o comunitate online de arhitecti si designeri din Romania, cu peste 150 de firme de arhitectura inregistrate si o baza de date ampla, de aproximativ 10 000 de firme de arhitectura, design, urbanism si peisagistica.
NewsChannel.ro - publicatie online de busines
NewsChannel.ro este un site informativ ce se adreseaza oamenilor din mediu business oferind acestora articole din domeniile Finante/Banci, Tehnologie & IT, Media/Advertising, Legislatie, E-Business
Anuntul Imobiliar
Ziar cu anunturi imobiliare din Bucuresti si provincie. Poze, schite, legi, agentii imobiliare, particulari.
Cele mai vizitate articole
aici
ImmoLand
Apartamente
vanzare, inchiriat, cereri

Case & Vile
vanzare, inchiriat, cereri
Spatii    depozite, birouri,
comerciale, industriale, productie

Terenuri
case, industriale, agricole
Hoteluri

Pensiuni

Ferme
© ImmoLand 2004 - 2017. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii

site realizat de XWD Sibiu

      Europe Real Estate Directory